Oana Zăvoranu se îmbogățește

224
Oana Zăvoranu se îmbogățește - oanazvoranu-1371614796.jpg
Oana Zăvoranu a avut parte de numeroase surprize din partea celor dragi. Dacă în 2011, chiar de ziua ei, vedeta divorța de Pepe, recent a chefuit pentru prima dată după doi ani. Mama ei se pregătește să-i facă un cadou inedit: o televiziune!

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România, deopotrivă iubită și criticată de-a lungul timpului. În ciuda faptului că ieri a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani, aceasta arată de parcă timpul nu a trecut peste ea. Deși a avut o viață presărată cu multe scandaluri și momente grele, nu s-a lăsat învinsă. Chiar dacă nu mai are propria emisiune la tv și nici proiectele cinematografice nu s-au concretizat, Oana nu o duce deloc rău. Motivul? Mama ei, Mărioara Zăvoranu, îi este alături atât emoțional, cât și financiar, de când s-au împăcat. În loc de cadou, aceasta i-a dăruit fiicei sale 2.000 de euro, ca bani de buzunar, să-și cumpere ce-și dorește. Mărioara a mărturisit la Antena 1 că mai are în plan un cadou pentru fiica ei, o televiziune unde aceasta să se poată manifesta în voie.

"S-ar putea să-mi fac televiziune, să-i fac acest cadou. Vreau ca Oana să se desfășoare în voie acolo", a declarat Mărioara. Mai mult, Oana a chefuit din plin după divorțul de Pepe, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Monden : Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu
Pagina a fost generata in 3.0227 secunde