Oana Zăvoranu, scandal cu soția lui Mădălin Ionescu, în direct: "Eu nu discut cu tine"

383
Oana Zăvoranu, scandal cu soția lui Mădălin Ionescu, în direct:
Oana Zăvoranu nu uită și nu iartă! De când s-a certat cu Mădălin Ionescu, bruneta nu pierde nicio ocazie de a o ataca și pe soția acestuia, Cristina Șișcanu. 


Deși a trecut mai bine de o lună de la moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana nu a uitat de acest conflict. Intrată în legătură telefonică la România TV, vedeta a atacat-o dur pe Cristina Șișcanu, aflată în platoul emisiunii.


"Aș vrea să o întreb pe Cristina dacă e bine cu soțul ei. Soțul ei m-a făcut semi-asasină. O să cercetăm să vedem dacă era voie să filmeze în spital. Acum vorbesc eu, dacă vorbește ea, închid. O să investigăm... dânsul și-a permis să mă facă pastilată. Eu nu discut cu tine, ești sub nivelul meu. Nu știu pe la ce emisiuni te perinzi. Ești clarvăzătoare. Drăguță, tu când o să ai o emisiune o să poți să mă întrebi ceva... Eu vreau să uit că ești în platou! Văd că te-ai îngrășat puțin, mă bucur. Am o listă extrem de documentată a fabulațiilor zise de tine și de soțul tău. Ești puțin nervoasă? Ia puțină apă", i-a spus Oana Zăvoranu soției lui Mădălin Ionescu, pe un ton acid.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4424 secunde