Oana Zăvoranu riscă 12 ani de închisoare. Ce acuzații a primit

359
1
Oana Zăvoranu riscă 12 ani de închisoare. Ce acuzații a primit - oanazavoranu-1387817288.jpg
După ce ar fi luat din seiful lui Pepe o sumă de bani când a părăsit domiciliul conjugal, Oana Zăvoranu riscă până la 12 ani de închisoare pentru furt calificat.


Bruneta va fi cercetată penal, iar pedeapsa prevazută pentru o asemenea infracțiune este între un an și 12 ani de închisoare.
"Eu am discutat cu domnul Pascu încă de acum 2 ani, de la data formulării plângerii penale. Este exclusă varianta împăcării, vor fi efectuate toate demersurile legale. Se pare că nu au știut polițiștii ce activități să efectueze pentru acest dosar. Pepe a insistat pentru a ajunge aici, pentru că nu există regret din partea domnișoarei Zăvoranu", a spus avocatul lui Pepe, Bogdan Cimbru, potrivit enational.ro.


"Au existat camere video înăuntru, am adus dovada camerelor, am dovedit prin mesajele adresate între ei. Ea recunoștea că nu a contribuit cu nimic la achiziționarea bunurilor și cunoștea că a sustras bunuri care erau deținute de o persoană juridică. Am adus înscrisuri care au creat indicii și probe suficiente, care au demonstrat existența numerară", a mai explicat avocatul.
Magistrații de la Judecătoria sectorului 3 au început urmărirea penală împotriva Oanei Zăvoranu pentru furt calificat și distrugere, informează libertatea.ro.




Comentează știrea

asta e
23 decembrie 2013
si ce daca

Smecheria costa ......nu plangem noi dupa ea.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, dependentă de lux
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu are un nou iubit
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, amenințată cu moartea!
Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, atac violent  la Pepe
Pagina a fost generata in 4.4882 secunde