Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant după ce luat 10.000 euro de la un medic pe care l-ar fi șantajat

273
Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant după ce luat 10.000 euro de la un medic pe care l-ar fi șantajat - oana-1400778119.jpg
Oana Zăvoranu a prinsă în flagrant, joi, de polițiștii bucureșteni, după ce luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi șantajat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.
Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operație la sâni, pe motiv că este nemulțumită de rezultatul intervenției chirurgicale.
Oana Zăvoranu l-ar fi amenințat pe doctor că va dezvălui presei informații presupus compromițătoare despre acesta, dacă nu primește banii ceruți.
Ea l-ar fi șantaj pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operațiilor estetice de la Spitalul de Arși.
Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babeș" din București.
Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.
Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliție la scurt timp după ce a primit banii de la doctor.
Ea este audiată la Secția 12 de Poliție. 
Oana Zăvoranu este denunțătoarea din dosarul vrăjitoarelor Melissa și Vanessa, deschis după ce acestea ar fi șantajat-o.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5463 secunde