Oana Zăvoranu, din nou sub semnul ghinionului

242
1
Oana Zăvoranu, din nou sub semnul ghinionului - oanazavoranuaajunslaurgenta-1368446619.jpg
Oana Zăvoranu pare să fie urmărită de ghinion. Abia ce se bucura că, în sfârșit, rugile i-au fost ascultate și că va avea ocazia să demonstreze încă o dată că e o actriță talentată, că a ajuns din nou șomeră. Sitcomul în care a fost distribuită în rolul principal nu se va mai face.


Distribuită în rolul principal într-un sitcom ce urma să fie difuzat la Antena 1, Zăvo a primit o lovitură sub centură: producătorii serialului nu vor să mai continue acest proiect. În urmă cu mai bine de două luni, Oana Zăvoranu se declara mai fericită ca oricând. Motivul: în sfârșit a primit un rol pe placul ei. După o lungă absență, ea spera că va reveni la meseria care o face fericită: actoria. A acceptat să joace în rolul principal într-un serial de comedie din distribuția căruia făceau parte nume sonore precum Stela Popescu, dar și debutanta Daniela Crudu. Deja Oana a și filmat episodul- pilot, prestație pentru care a primit de la Antena 13.000 de euro, bani virați în două tranșe. Doar că lucrurile s-au oprit aici. Timp de câteva luni, Zăvo a așteptat în zadar să continue filmările, iar această așteptare a nemulțumit- o atât de tare, încât a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj sugestiv: "Știu că acum viața mi-o scriu eu, mi-o fac eu așa cum cred și cum simt... fără amânări, minciuni și abureli de luni care trec și nu se întâmplă nimic", scrie Libertatea.ro.


Comentează știrea

christian louboutin shoes price
28 februarie 2014
christian louboutin shoes price

louboutin boots online Stiri Monden : Oana Zăvoranu, din nou sub semnul ghinionului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes price http://emaillist.beauty-fitnessegypt.com/images/christian-louboutin-shoes-sale.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Monden : Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu
Pagina a fost generata in 0.3183 secunde