Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre fostul iubit

282
Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre fostul iubit - zavoranu02-1394181738.jpg
Deși nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, Oana Zăvoranu și fostul iubit, Răzvan, s-au despărțit pe cale amiabilă și au rămas în relații bune. Bruneta îl apreciază extrem de tare pe fostul partener, declarând că el este cea mai bună dovadă a faptului că doi adulți pot încheia o relație prietenește.


Oana Zăvoranu și Răzvan s-au despărțit prietenește, după trei ani în care cei doi au fost de nedespărțit. De vină ar fi chiar amiciția dintre ea și fostul partener, pe care ajunsese să îl iubească precum pe un frate. Vedeta a dezvăluit la emisiunea "Un show păcătos" că Răzvan a demonstrat lumii că o despărțire poate avea loc și fără scandal.
"A plecat Răzvan. Jos pălăria, jur. Și să vezi că se poaet și în despărțire să fim ok. Se poate ca oamenii să se despartă ok, fără țigănie și fără scandal. Toți bărbații mă iubesc mai mult decât îi iubesc eu. Am rămas în relații foarte bune cu Răzvan. Ne-am despărțit pentru că devenisem mai mult frați decât iubiți. Am toate cuvintele de laudă față de el și familia lui. Mama lui mă reprezintă în două procese și este o femeie extraordinară. Am stat împtreună aproape trei ani. Am sentimente puternice față de el în continuare și dacă va avea vreodată nevoie de mine voi fi lângă el. Acum sunt liberă. Sunt mai curtată decât la 18 ani. Nu am nimic cu Tomer. Este un om extraordionar, dintr-o familie foarte fină. M-a abordat într-o cafenea, dar atât. Sunt mai curtată acum ca niciodată", a spus Zăvo la emisiunea "Un show păcătos".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, dependentă de lux
Pagina a fost generata in 1.9398 secunde