Oana Zăvoranu, atac disperat la Monica Gabor

403
Oana Zăvoranu, atac disperat la Monica Gabor - monicacolumbeanu-1370430245.jpg
Oana Zăvoranu și Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu nu sunt nici acum în relații de prietenie. Motivul constă într-o dispută mai veche, ce a avut loc între cele două.

În acest context, Oana Zăvo-ranu și-a amintit în emisiunea Wowbiz, de momentele în care a dat-o afară pe Monica Gabor din platou. Bruneta a dezvăluit faptul că Moni "tremura ca piftia" atunci când i s-a spus să iasă din show-ul Pact cu diavolița.

"Tremura ca o piftie. Ea se credea un fel de prințesă, Angelina Jolie era un fel de Cenușăreasă. Un bărbat a luat-o în brațe și a pus-o pe pian. A fost în extaz, după vreo zece minute și-a dat seama că s-a supărat. La intrare noi aveam o fântână cu ciocolată și ne-am gândit să întâmpinăm invitații și cu șampanie și cu ciocolată. Tot spunea că nu sunt potrivite paharele de șampanie, că nu e așa bună ciocolata... Avea niște fițe... Șoferul ei, cum a auzit că e rost de scandal, dispăruse, s-a dus în mașină", a povestit Oana la Kanal D.

Conflictul dintre Oana Zăvoranu și Monica Gabor a luat naștere în 2009, când fosta doamnă Columbeanu a fost invitată în emisiunea moderată de Zăvo. Atunci prezentatoarea îi propusese lui Moni un casting prin care să o ajute să-și găsească un șofer. Unul dintre băieții prezenți la emisiune a luat-o pe doamna Columbeanu în brațe și a așezat-o pe un pian, gest care a făcut-o pe aceasta să zâmbească. La scurt timp însă, Monica s-a răzgândit și i-a reproșat Oanei că nu este de acord cu respectiva scenă, pe care o vrea scoasă din desfă-șurător.

De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. "Ieși afară, nesimțito!", a izbucnit Oana, după care a măturat pe jos cu Moni, dezvăluind telespectatorilor că aceasta a cerut peste 500 de euro și a pus o sumedenie de condiții pentru a venit la emisiune, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5745 secunde