Oana Zăvoranu, amenințată cu moartea!

304
Oana Zăvoranu, amenințată cu moartea! - zavoranu-1383051669.jpg
Interpretul de muzică popular Marius Baldovin se declară pur și simplu disperat din cauza refuzului Oanei Zăvoranu și susține că s-a hotărât s-o omoare.

Marius Baldovin a declarat, pentru ziarulring.ro, că și-a cumpărat un pistol, cu care intenționează să-i ia viața Oanei Zăvoranu.

Cântărețul a mărturisit că a luat această decizie după ce bruneta l-a refuzat și s-a amuzat pe seama sentimentelor lui pentru ea.

"Nu mi-a acceptat iubirea, m-a alungat din viața ei, a aruncat cu apă pe mine la emisiune și sunt pe urmele ei. Credeți-mă că, în curând, Oana Zăvoranu o să moară pentru că eu mi-am luat un pistol și vreau să o atenționez pe Zăvo că sunt pe urmele ei. Mi-am luat pistol șmecher, e adus din Italia", a spus Baldovin.

De-a lungul timpului, interpretul de muzică populară a făcut totul pentru a-și dovedi iubirea: a cerut-o de soție pe brunetă, i-a dedicat melodii, a încercat să o viziteze la spital când a avut probleme și mărturisește că nu este zi în care gândurile lui să nu se îndrepte către aceasta, scrie click.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, atac violent  la Pepe
Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu se îmbogățește
Pagina a fost generata in 1.8747 secunde