Oana Zăvoranu, amenințată cu moartea!

Marţi, 29 Octombrie 2013, 15:01
272

Articole recomandate

Interpretul de muzică popular Marius Baldovin se declară pur și simplu disperat din cauza refuzului Oanei Zăvoranu și susține că s-a hotărât s-o omoare.

Marius Baldovin a declarat, pentru ziarulring.ro, că și-a cumpărat un pistol, cu care intenționează să-i ia viața Oanei Zăvoranu.

Cântărețul a mărturisit că a luat această decizie după ce bruneta l-a refuzat și s-a amuzat pe seama sentimentelor lui pentru ea.

"Nu mi-a acceptat iubirea, m-a alungat din viața ei, a aruncat cu apă pe mine la emisiune și sunt pe urmele ei. Credeți-mă că, în curând, Oana Zăvoranu o să moară pentru că eu mi-am luat un pistol și vreau să o atenționez pe Zăvo că sunt pe urmele ei. Mi-am luat pistol șmecher, e adus din Italia", a spus Baldovin.

De-a lungul timpului, interpretul de muzică populară a făcut totul pentru a-și dovedi iubirea: a cerut-o de soție pe brunetă, i-a dedicat melodii, a încercat să o viziteze la spital când a avut probleme și mărturisește că nu este zi în care gândurile lui să nu se îndrepte către aceasta, scrie click.ro. 

Pagina a fost generata in 1.123 secunde