Oana Zăvoranu, actriță într-un thriller

194
1
Oana Zăvoranu, actriță într-un thriller - oanazavoranu-1391084786.jpg
După o lungă absență din peisajul monden, Oana Zăvoranu se pregătește să revină în lumea artistică. Bruneta nu a stat degeaba în toată această perioadă în care a intrat într-un con de umbră. Ea s-a concentrat asupra carierei de actriță, iar din primăvară va juca într-un thriller psihologic românesc, scrie click.ro.


"Mă pregătesc în aceste zile pentru filmări, care urmează să înceapă cât de curând. Sunt foarte mândră de scenariu și de producția în sine la care m-am implicat foarte mult, inclusiv financiar.


Voi apărea alături de nume mari din domeniu și sper să fac o surpriză frumoasă fanilor mei care m-au așteptat să revin. Este vorba despre un thriller psihilog în care eu am rolul principal. Este un film românesc de lung metraj, care are aproape două ore. Sper că până de Paște (n.r. 20 aprilie) să intre în cinematografe", a spus Oana Zăvoranu, pentru click.ro.


Comentează știrea

Anca
6 februarie 2014
Parasuta

Ai inceput sa dai bani ca sa te bagi singura in seama. Numai asa poti sa mai Iti faci reclama platind inainte. Spitalul 9 scrie pe tine

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu, dependentă de lux
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu are un nou iubit
Pagina a fost generata in 1.5443 secunde