OANA CUZINO divorțează de soțul milionar!

339
OANA CUZINO divorțează de soțul milionar! - oanacuzino246189l-1410519492.jpg
Oana Cuzino (43 de ani) divorțează de soțul ei, omul de afaceri israelian Yoav Stern (63 de ani), căruia i-a jurat credință veșnică în urmă cu câțiva ani.


Cuzino și Stern au împreună o fetiță, Naomi, fiind până acum un cuplu-model pentru peisajul monden din România.

Povestea de dragoste însă a luat sfârșit, frumoasa prezentatoare hotărând să intenteze divorț de soțul ei, la judecătoria Buftea.

La rândul său, afaceristul a depus cererea de partaj al bunurilor pe care cei doi le au de împărțit în urma mariajului. Procesul deschis la Judecătoria Sectorului 1 are drept obiect partaj bunuri comune, respectiv lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, fiind invocat articolul 316 Din Codul Civil.


Soțul ei, omul de afaceri Yoav Stern, este cunoscut publicului datorită pasiunii sale pentru automobilelede lux, având o colecție impresionantă de astfel de exemplare motorizate - unele ajungând la peste un milion de euro. Stern posedă patru autoturisme Porsche, un McLaren MP4-12 C și un Rolls -Royce.


Yoav Stern a avut probleme și cu legea, în 2001, când a fost arestat pentru acte grave de corupție, evaziune fiscală, însă, din lipsă de probe, a fost eliberat la scurt timp.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Monden : Ștefan Stan va deveni tătic
Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Monden : Andreea Antonescu, tatuaj inedit pe corp
Pagina a fost generata in 2.578 secunde