O nouă relație după despărțire? Roxana Nemeș vorbește deschis despre ... Adrian Cristea

372
2
O nouă relație după despărțire? Roxana Nemeș vorbește deschis despre ... Adrian Cristea - 15vedeteroxananemes00aa479c9550-1435495295.jpg
Roxana Nemeș s-a despărțit de curând de Radu Groza și imediat au apărut zvonurile unei noi relații. Unul dintre cei cu care cântăreața a fost văzută a fost Adi Cristea.

"Nu am avut nicio relație cu Adrian Cristea. De la o poză până la o relație este cale lungă. Presa a speculat, dar nu a fost nimic. Nu, nu am făcut dragoste cu el, suntem doar prieteni. Acum nu am pe nimeni și nu vreau să îmi fac o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Când o să vină totul de la sine, atunci o să fie altceva", a declarat Roxana Nemeș la Antena Stars, în emisiunea Oanei Turcu.

Cât despre despărțirea de Radu Groza, Roxana susține că motivul nu a fost felul cum arăta și nici banii din conturi nu au fost importanți.

"Mi-a fost foarte greu să iau decizia. Acum contează că sunt liniștită și sunt fericită eu cu mine. Nu este vorba despre conturi, nu este vorba despre cum arăta, acum am luat decizia. Eu am fost o norocoasă pentru că am putut să merg mai departe cu poftă de viață. Sunt tânără și sunt sănătoasă", a mai spus Roxana Nemeș, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Ioana
29 iunie 2015
Oportunitate de castig rapid!

Oportunitate de castig rapid! Iata ca a aparut, in sfarsit, o oportunitate prin care poti sa castigi bani rapid, imediat, acum, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara stres, fara sefi! Adica exact ceea ce cautai de mult timp! Te astept sa colaboram, asa ca cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7417 secunde