O nouă idilă în showbiz! Ilinca Vandici, din nou îndrăgostită!

337
O nouă idilă în showbiz! Ilinca Vandici, din nou îndrăgostită! - img9381resize-1404463430.jpg
Cea mai nouă idilă din lumea mondenă se consumă pasional, în intimitate, protagoniștii fiind zgârciți cu declarațiile, deși fotoreporterii Click! i-au surprins în fapt. Cert este că, potrivit presei mondene, atât Ilinca Vandici cât și avocatul Dragoș Dănău sunt topiți unul după celălalt.

Și-a etalat două iubiri mari și late, cu tânărul afacerist Alin Cocoș și cu fotbalistul Ciprian Marica, dar acum a pus un zid de protecție între presă și noul ei partener, Dragoș Dănău, tocmai pentru a-și proteja relația. Se pare că Ilinca Vandici (28 de ani) are planuri mari cu tânărul avocat, în vârstă de 28 de ani, dar a schimbat strategia din trecut.


"Am decis să nu mai vorbesc despre viața mea privată, am avut niște experiențe care m-au determinat să iau această decizie. Eu am fost mereu deschisă, dar acum consider că este mai bine așa", a mărturisit Ilinca. 


De cealaltă parte, avocatul Dragoș Dănău îi ține și el isonul iubitei, dar recunoaște că amorul cu o vedetă i-a schimbat viața peste noapte. "Chiar acum sunt la birou (n.r. - ieri) și văd în față trei mașini de paparazzi...Eu nu sunt persoană publică, iar decizia de a vorbi despre această relație îi va aparține ei. Îmi place absolut totul la Ilinca, este o fată specială, dar nu vreau să spun mai mult", a declarat, pentru Click!, Dragoș Dănău, care lucrează la o firmă de avocatură de prestigiu, din centrul Capitalei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6036 secunde