"Nunta a fost frumoasă, dar a stricat-o mireasa!"

300
1
Puțini sunt cei care s-au bucurat pentru pasul important făcut de Bianca Drăgușanu în ceea ce privește viața ei personală, cei mai mulți fiind preocupați să o critice din toate punctele de vedere.

Printre gurile rele, se numără și Mircea N. Stoian, fostul coleg de breaslă al roșcatei de pe vremea când lucrau amândoi la "Un show păcătos".

Omul de televiziune nu se poate abține să nu o atace pe Bianca ori de câte ori i se dă ocazia. Invitat în platoul unei emisiuni de la Kanal D, Stoian a avut și el ceva de spus despre nunta Biancăi cu Victor Slav.

"Nunta a fost frumoasă, dar a stricat-o mireasa. Bianca minte cum respiră. Nunta a făcut-o la milogeală. Ea vine de la țară și vrea să fie doamnă la oraș", a spus Mircea N. Stoian, scrie showbiz.ro.

v v v

Proaspăt căsătorit cu Bianca Drăgușanu, prezentatorul meteo de la Pro TV, Victor Slav, pare că încă nu s-a obișnuit cu statutul de bărbat însurat. La nicio săptămână de când s-a cununat cu roșcata, el a renunțat să mai poarte verighetă. În ziua în care au mers împreună în fața altarului, Bianca și Victor și-au pus unul altuia verighetele pe deget și așa ar fi trebuit să rămână.

Iată că nu a trecut mult timp de la acest eveniment și nu știm ce s-a întâmplat cu inelul de căsătorie al prezentatorului meteo, care a cam uitat de acest simbol al căsniciei. Cert e că acesta nu mai poartă verighetă nici măcar atunci când prezintă vremea, completează realitatea.net. 

Comentează știrea

lucretia
7 noiembrie 2013
rusinica, Stoiane

Mircea Stoiana, ai ramas o leguma. pacat ca mai avem asemenea jurnalisti. De ce nu va ocupati de ceva serios daca sunteti capabil? Nu va place Bianca, dar de ce luati bani pe spatele ei? Nu sunteti in stare de nimic serios. Ati "lins" mana celui care va oferit un ban, apoi ati muscat-o. Nici nu stiu ce e in acel "cap" mare care nu spune nimic coerent. rusinica... Mi e sila de asemenea oameni Niciun respect din partea noastra. Cate sotii ati avut? Tot singur si nreajutorat? hahahaha Papionul va vine de minune la frezura excentrica. Mi e mila! greu castigati un banut...daca atat puteti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.564 secunde