"Nu vreau ca o pițipoancă să aibă grijă de copiii mei"

308
Adriana Bahmuțeanu și-a continuat atacurile la adresa soțului, fiind mult mai agresivă ca de obicei. Vedeta TV l-a acuzat pe Prigoană că în loc să vină să-și vadă copiii, el preferă să-și piardă serile cu două, trei sticle de vin. Mai mult, femeia a spus că Prigoană este un tată iresponsabil, care în loc să le facă cadouri copiilor, risipește banii cu petrecerile angajaților.


Anunțul lui Prigoană că va angaja o bonă care să aibă grijă de Maximus și Eduard a făcut-o pe Adriana să erupă.

"Eu vreau să cunosc această femeie care poate avea grijă de fiii mei și nu vreau să fie vreo pițipoancă din aia tânără. Vreau ca ea să facă și altceva prin casă, nu doar să aibă grijă de cei mici", a declarat Bahmu.

Adriana a început chiar să-și mintă copiii care o întreabă mereu ce face tatăl lor și de ce nu vine să-i vadă, iar ea le spune că este plecat cu avionul în interes de serviciu.

Cei doi soți se judecă pentru programul de vizite al copiilor. Prigoană urmează să decidă dacă este de acord cu ceea ce i-a impus Adriana și anume că-și poate vizita copiii când dorește, mai puțin serile. Instanța a rămas în pronunțare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.321 secunde