"Nu mi-e teamă că voi fi înșelat din nou"

422
Misterul s-a risipit în sfârșit. Comediantul Dan Badea a recunoscut că a fost înșelat de Lora, pentru prima dată de când a divorțat de artistă.

Dacă atunci a fost elegant și discret, negând că interpreta a făcut acest lucru urât, ei bine, de data aceasta actorul a fost sincer și a dat cărțile pe față.

Dan Badea a recunoscut că a fost înșelat de Lora, chiar înainte să facă din nou pasul cel mare cu Mădălina Drăghici. Acesta a fost întrebat de o realizatoare tv dacă nu îi este teamă să fie înșelat din nou, după căsătorie. Lora a fost acuzată atunci că i-a furat iubitul prietenei ei, Doinița Oancea. Este vorba despre Ionuț Ghenu, cel care îi este și impresar și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ștergând cu buretele tot ce a fost, Dan Badea se căsătorește cu Mădălina și speră ca în curând să aibă și un copil.

"O să vină foarte mulți invitați. Vreo 200. Pe 2 septembrie vom avea nunta. Nu, chiar nu mă gândesc că am fost și cu fosta în locurile respective. Copilul este destul de aproape. După nuntă vrem și un copil", a spus Dan Badea în cadrul emisiunii "Agenția VIP".

"Nu mi-e teamă deloc să fac din nou acest pas. Nu o să am moment de stand up la nuntă. Eu nu o să spun nimic, doar dacă se îmbată Bordea", a mai spus Dan Badea. "Nu mi-e teamă că voi fi înșelat din nou", a adăugat comediantul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : Vica face furori după operația estetică
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : "Pur și simplu nu există cineva ca mine"
Pagina a fost generata in 3.0801 secunde