"Nu e nevoie de un document în care să fim soț și soție"

243
Nu mai este un secret pentru nimeni că Lora și soțul ei, Dan Badea, au probleme mari în căsnicie. Soluția pentru a depăși acest impas pare a fi comunicarea, numai că, potrivit spuselor Lorei, este greu de obținut o întâlnire cu partenerul ei, în care să aibă o discuție serioasă pe această temă.


Mariajul Lorei este pe butuci, iar singura dorință a solistei este să aibă o discuție cu soțul ei, în care să lămurească dacă luptă pentru căsnicia lor sau dacă sentimentele de dragoste s-au evaporat.


Numai că, vedeta se plânge că nu poate comunica cu partenerul ei de viață, din cauză că programul încărcat al amândurora nu le permite nici măcar să se întâlnească pentru a vorbi pe această temă.


"Inevitabil când ești într-o situație din asta te gândești și faci tot felul de scenarii. Cu siguranță o să discutăm mai multe atunci când o să ne întâlnim. Întâlnirea aia este importantă, poate plecăm undeva și clarificăm totul. Dacă ajungem la o concluzie în care noi chiar nu avem timp și nu suntem mai mult decât cei mai buni prieteni, atunci clar nu e nevoie de un document în care să fim soț și soție", a declarat Lora, în exclusivitate, pentru "Star Magazin".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Monden : Lora: "Nu sunt o femeie ușoară"
Pagina a fost generata in 1.5977 secunde