"Nu am nevoie de sclavii tăi români și de țiganii tăi!"

1708
Succesul în străinătate parcă i-a luat mințile! Deși este primită ca o prințesă la concertele pe care le susține în afara granițelor, Inna nu este deloc amatoare să le cânte românilor de rând în străinătate. Recent, cântăreața a purtat o discuție incredibilă cu un impresar din Spania, căruia i-a transmis că nu dă doi bani pe publicul din localurile unde se ascultă muzică de petrecere.

Inna nu este nici pe departe persoana care urcă pe scenă. Imaginea ei de mare patrioată este doar o strategie, pentru că atunci când iese din concert se pare că artista are cu totul altă părere despre țara natală.

Supărat, că Inna a uitat de unde a plecat, Florin Bamboo, un român care s-a stabilit de 12 ani în Spania și care le aranjează con-certe artiștilor în vogă de la noi în peninsulă, a făcut publică discuția celor doi.

Indignată că este trasă la răspundere de un impresar care se ocupă în special de cântăreți de muzică de petrecere, Inna a avut un răspuns uluitor. Cântăreața a subliniat foarte clar că nu este interesată să apară în fața muncitorilor români din Spania, ba mai mult ea ar fi spus că își dorește public adevărat din Germania și Spania.

"Băi, nu am nevoie de sclavii tăi români și de țiganii tăi, rămâi tu cu ei!", i-ar fi răspuns Inna celui care o acuză, scrie click.ro.

Impresarul Innei a negat că ar fi existat o asemenea discuție între cei doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Inna s-a fotografiat complet goală
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Monden : Inna: "M-am căsătorit cu..."
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Monden : Inna nu are secrete față de fani
Pagina a fost generata in 4.5921 secunde