"Nu am mai făcut sex de două luni"

607
1
Pepe vrea cu orice preț să câștige competiția de la Pro TV, iar pentru performanță și-a impus un program de viață draconic. 12 ore de antrenament pe zi, șapte zile pe săptămână și izolare totală. Pepe nu s-a mai întâlnit cu prietenii, nu-și mai vizitează familia și și-a uitat cu desăvârșire iubitele și viața de burlac.

De când a divorțat de Oana Zăvoranu, Pepe a dat iama în femei. Una peste alta, el o ținea din distracție în distracție înainte să accepte provocarea de a intra în ringul viselor pentru a susține cazul Andreei Toma, o tânără care luptă pentru a le oferi părinților ei o locuință. De atunci, cântărețul trăiește în regim de cazarmă și, ca să se asigure că nu cade pradă tentațiilor, s-a mutat în Buftea, aproape de studiouri și sala de antrenament și departe de curtezane și cluburi. Zi de zi, inclusiv sâmbăta după show, Pepe se trezește cu noaptea în cap și, la ora opt dimineață, începe antrenamentul care nu se încheie niciodată mai devreme de ora 20.00. "Este din ce în ce mai greu", explică el. În două luni, Pepe nu a fost decât o singură dată în București. Pe mama lui o vede vineri seara, când vine în Buftea să-l susțină din gradenă, iar iubitele lui au rămas neconsolate în afara cantonamentului "Dansez pentru tine". "Nu am mai făcut sex de două luni", le-a mărturisit artistul prie-tenilor săi. Compensează însă prin dans.

Comentează știrea

Mine
12 noiembrie 2011
Pepe

Jenant ! Ai auzit de cuvantul asta ? Nu mai aveti nicio limita . Cu orice pret vreti sa impresionati murdar.Vad ca a ajuns metoda asta o fala. Da , dar printre scursori . Daca este asa , ia-o la la si taci .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Bombă în lumea mondenă!
Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Sex pe stradă, în plină zi
Pagina a fost generata in 0.6853 secunde