"Nimeni nu îl jignește pe soțul meu"

272
1
Prezentă în restaurantul lui Bodo pentru un concert special Proconsul, Lora și-a înmuiat binișor buzele în vinul roze adus la masă, din care a consumat câteva păhărele. Astfel, s-a îmbărbătat puțin înainte de a intra în direct să-i ia apărarea lui Dan Badea, stand-up comedianul căruia tot mai mulți îi plâng de milă, după ce și-a pierdut nevasta, la doar doi ani de la căsătorie.

Mai mult, suspiciunile că Lora l-ar fi înșelat cu bunul lui prieten Ionuț Ghenu l-au pus într-o postură jenantă, din care chiar blonda, încurajată de roze, a încercat să-l scoată.

"Nimeni nu îl jignește pe soțul meu", a fost mesajul Lorei (32 de ani), uitând că a ales la notar să nu-i mai fie soție lui Badea (38 de ani), scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Lora, despre viața de după divorț
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 1.3904 secunde