Nicoleta Luciu și Zsolt fac nuntă și botez la un loc

619
După șapte ani de relație și patru copii, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo se căsătoresc. Grandiosul eveniment va avea loc în acest weekend, iar pentru ca totul să iasă ca la carte afaceristul a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro.
Zsolt Csergo (37 de ani) și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe frumoasa Nicoleta Luciu (31 de ani), cea care i-a dăruit patru copii minunați și cu care se iubește de peste șapte ani.
Zsolt a cerut-o de soție pe Nicoleta în vacanța de la Veneția. "A fost extrem de romantic și frumos. I-a dăruit inelul în luna februarie, atunci când au fost în vacanță la Veneția, împreună cu sora Nicoletei și iubitul acesteia și cu nașii din America ai lui Zsolt junior (4 ani). Nicoleta a fost foarte emoționată și chiar a plâns de bucurie. Formează un cuplu perfect, se iubesc mult, se înțeleg, se respectă. Acest pas era doar o chestiune de timp", a declarat pentru Click! un prieten al cuplului.
Marele eveniment va avea loc sâmbătă, la Miercurea Ciuc, orașul natal al lui Zsolt. Cununia civilă va începe la ora 15.00, iar de la 17.00 își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu la Mănăstirea Fecioara Maria din Șumuleu, iar nași le vor fi Peter L. Imre și soția sa, Marina.
După ceremonie va avea loc și botezul tripleților Kim, Kevin și Karoly (șase luni), apoi totul va culmina cu petrecerea de la restaurantul Hargita, unde cei peste 200 de invitați vor fi așteptați cu băuturi fine și mâncăruri alese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2563 secunde