Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton s-au despărțit după patru ani de relație!

833
Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton s-au despărțit după patru ani de relație! - nicole-1319207280.jpg
Nicole și Lewis și-au început povestea de iubire în urmă cu patru ani, cei doi cunoscându-se la MTV European Music Awards de la Munchen, iar relația lor nu a fost una ușoară. În cele din urmă, cuplul a anunțat că s-a despărțit pe cale amiabilă, de vină fiind programul de muncă foarte încărcat al celor doi și distanța.

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton au format multă vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Lewis locuiește în Elveția și colindă lumea în cadrul circuitului de Formu-la 1, asta în timp de Nicole s-a stabilit acum la Los Angeles, acolo unde este membru în juriul show-ului "X Factor", alături de Simon Cowell.

Zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au apărut și la începutul verii, însă atunci Nicole a ținut să dezmintă totul pe contul ei de Twitter. Nicole și Lewis s-au cunoscut în anul 2007, la MTV European Music Awards de la Munchen, iar povestea lor de dragoste a început la foarte scurt timp după acest eveniment.

Nicole Sherzinger a fost alături de Lewis Hamilton, atunci când acesta a fost încoronat drept campion al circuitului mondial de Formula 1, în 2008, în Brazilia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Inna a fost cerută în căsătorie
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a făcut sex cu Mihai Bendeac
Pagina a fost generata in 2.066 secunde