Nici el nu e ușă de biserică! Bianca, înșelată de Victor Slav în repetate rânduri

344
Nici el nu e ușă de biserică! Bianca, înșelată de Victor Slav în repetate rânduri - 612365l640x0w7c5215b91387318261-1392024627.jpg
Bianca Drăgușanu este acuzată că și-a înșelat soțul cu fostul iubit, Adrian Cristea, și din această cauză divorțează, însă se pare că lucrurile nu sunt chiar așa cum a relatat presa.


Cătălin Botezatu a dezvăluit că roșcata i s-a plâns că Victor Slav nu este nici el ușă de biserică, iar atunci când a venit vorba să o înșele nu a făcut-o o singură dată, ci de mai multe ori.


"Mi-a spus că lucrurile nu stau chiar așa cum scrie în presă. Mi-a spus că Victor a înșelat-o de mai multe ori. Că l-a prins și că a tăcut. Mi-a spus că a tăcut ca să nu se facă de... Își dorea de mai mult timp să divorțeze. Nu cred că Bianca a avut vreo 'dragoste a vieții'. Ea e o femeie liberă. Îi place să aibă un cățeluș în lesă, poate să fie și un iubit. Nu îi place să fie singură, îi place să fie înconjurată de prieteni. Dacă iubita mea ar pleca la Paris cu altcineva, i-aș rupe dinții. Dacă este vorba de plătit o poliță, atunci se poate face acest lucru", a declarat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, scrie showbiz.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6566 secunde