Neylini, constrânsă de iubit să renunțe la muzică

164
Acum patru ani, melodia "Muleina" lansată de Neylini, a făcut furori. Versurile acelea mai răsună și acum în cluburi, dar o vreme nu s-a mai știut nimic despre solistă.

Ei bine, între timp, Liliana Nae, alias Neylini, a fost nevoită să stea în umbră, constrânsă de un iubit de origine germană. Acesta i-a promis lui Neylini că o va duce departe de showbizul din România și o va face soția sa. Însă lucrurile nu au stat așa. La un moment dat, solista i-a mărturisit că ar vrea să revină pe scenă și că pregătește o melodie nouă. Cum el nu a fost de acord, solista s-a decis, în sfârșit, să nu mai suporte acest tratament și să-i "dea papucii".

"Nu-mi înțelegea cariera de cântăreață și am decis să ne despărțim. Eu eram ocupată cu pregătirile pentru promovarea noii piese, iar el nu a înțeles acest lucru și nu m-a sprijinit deloc. Mai mult, mi-a spus ceva care m-a jignit teribil. Mi-a spus «Te plătesc eu și nu mai trebuie să cânți pentru publicul din România». Cum aș putea să fac asta? Muzica și dansul sunt viața mea", a povestit Neylini, pentru Click! Piesa care marchează despărțirea ei de neamț și începutul unei noi etape în viața sa este în limba română, se numește "Te iubesc" și e cântată în duet cu Muneer, un tânăr artist de origine turcă, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.8986 secunde