Neylini, constrânsă de iubit să renunțe la muzică

204
Neylini, constrânsă de iubit să renunțe la muzică - neylin-1379966822.jpg
Acum patru ani, melodia "Muleina" lansată de Neylini, a făcut furori. Versurile acelea mai răsună și acum în cluburi, dar o vreme nu s-a mai știut nimic despre solistă.

Ei bine, între timp, Liliana Nae, alias Neylini, a fost nevoită să stea în umbră, constrânsă de un iubit de origine germană. Acesta i-a promis lui Neylini că o va duce departe de showbizul din România și o va face soția sa. Însă lucrurile nu au stat așa. La un moment dat, solista i-a mărturisit că ar vrea să revină pe scenă și că pregătește o melodie nouă. Cum el nu a fost de acord, solista s-a decis, în sfârșit, să nu mai suporte acest tratament și să-i "dea papucii".

"Nu-mi înțelegea cariera de cântăreață și am decis să ne despărțim. Eu eram ocupată cu pregătirile pentru promovarea noii piese, iar el nu a înțeles acest lucru și nu m-a sprijinit deloc. Mai mult, mi-a spus ceva care m-a jignit teribil. Mi-a spus «Te plătesc eu și nu mai trebuie să cânți pentru publicul din România». Cum aș putea să fac asta? Muzica și dansul sunt viața mea", a povestit Neylini, pentru Click! Piesa care marchează despărțirea ei de neamț și începutul unei noi etape în viața sa este în limba română, se numește "Te iubesc" și e cântată în duet cu Muneer, un tânăr artist de origine turcă, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Monden : Schimbare de look pentru Nicoleta Luciu
Pagina a fost generata in 3.5973 secunde