Narcis Ianău, marginalizat de colegii de liceu

462
Narcis Ianău, marginalizat de colegii de liceu - narcisiustinianau-1352929575.jpg
Fostul finalist de la "Românii au talent", Narcis Ianău, nu a fost nici măcar nominalizat printre cei mai buni elevi ai Colegiului de Artă "George Apostu" din Bacău. Ceilalți elevi spun că e plin de fițe! 


Narcis Ianău pare să străbată o perioadă destul de nefastă la școală. Prima zi neagră a fost la sfârșitul lunii trecute, când, candidat sigur la funcția de președinte al Consiliului Elevilor pe școală, Narcis abia dacă a reușit să se claseze pe locul al doilea, dar cu remarci nu tocmai plăcute din partea colegilor. În buletinele de vot ce le-au fost înmânate, aceștia au scris chiar expresii obscene la adresa lui, pe motiv că și-ar fi luat nasul la purtare de când a ajuns vedetă și îi privește de sus pe toți din jurul său. Cea de-a doua lovitură a venit pentru Narcis chiar acum câteva zile, când la Colegiul Național de Artă din Bacău s-au făcut nominalizările pentru Top School, în care elevii își pot vota cei mai buni elevi și profesori. Numele lui Narcis nu figurează printre cei zece elevi propuși de colegii lor, unul dintre motive fiind poate și acela că Ianău s-ar fi distanțat prea mult de ei.

"Este un băiat foarte dificil, care s-a schimbat mult față de băiatul pe care îl știam de când a venit la început la noi în școala. Poate l-a stricat statutul de vedetă pe care l-a avut, personalitățile de care s-a înconjurat, cine știe?", spune un profesor de-al lui Narcis Ianău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde