Motivul pentru care Roxana ex-Trident a pierdut custodia fetiței

268
1
Motivul pentru care Roxana ex-Trident a pierdut custodia fetiței - roxanaextrident-1379427496.jpg
Roxana, ex-Trident, a pierdut custodia fetiței pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu. Judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreață își schimbă des domiciliul fără să anunțe acest lucru și au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de micuța de cinci anișori. 

Deși s-a plâns că magistrații i-ar fi făcut o nedreptate atunci când au stabilit domiciliul copilei la tatăl său, lucrurile nu stau deloc așa în ceea ce o privește pe Roxana. Magistrații care au luat această decizie susțin că deși ambii părinți au prezentat în sala de judecată garanții morale și financiare suficiente pentru creșterea și educarea unui minor, motivul pentru care au încredințat-o pe fetiță lui Marcel Sârbu este acela că bărbatul are o locuință stabilă, în timp ce Roxana nu.

Magistrații critică atitudinea fostei cântărețe, care inițial a susținut că a închiriat un apartament pentru a locui cu fiica sa, fără să depună la dosar contractul, iar ulterior a venit în fața judecătorilor cu act de folosință a altui imobil, de la altă adresă.

Faptul că și-a schimbat locuința fără să anunțe nu a fost pe placul instanței, care a catalogat acest lucru drept o "atitudine inconsecventă" a fostei cântărețe, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Lululemon Outlet
15 martie 2014
Lululemon Outlet

L small jerking long sustained a start theres a quing he went to Moncler Sale dinner sleeve was moncler jackets sale women do. Only guess Lululemon Outlet as it was it never entered his t we , ality have see it and if you do i would advise . Lululemon Outlet http://www.imagic-photo.com/canadastore/lululemon-outlet/

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Monden : Gabi Cristea nu-l mai vrea. El pe ea, da!
Pagina a fost generata in 2.783 secunde