Monica Gabor și Bianca au fost jefuite. Hoții le-au furat bijuterii pe care le țineau într-un seif de lux

371
Monica Gabor și Bianca au fost jefuite. Hoții le-au furat bijuterii pe care le țineau într-un seif de lux - 10monicagabornouc791fb5d1c-1392025421.jpg
Spargere ca-n filme, zilele trecute, într-un ansamblu rezidențial de fițe din București! Hoții au pus mâna pe bijuterii de mare valoare, estimate la 200.000 de euro, după ce au "ghicit" codul unui seif extrem de sofisticat. Principalele victime ale jafului, Monica Gabor (26 de ani) și Bianca Drăgușanu (31 de ani), își lăsaseră podoabele la o veche cunoștință care, în prealabil, le dăduse asigurări frumoaselor amice că nimeni nu va afla unde și-au depozitat ele inelele, brățările și colierele de lux.


Toate bune și frumoase până la începutul acestei luni, când a picat bomba! Apartamentul credincioasei prietene a Monicăi a fost spart, seiful - distrus și toate bijuteriile - furate!


Disperată, femeia și-a sunat celebrele amice, comunicându- le, printre sughițuri, vestea nenorocită: "Fetelor, ne-au călcat hoții! N-a mai rămas nimic în seiful nostru! Nici măcar un ineluș!". La fel de șocate, atât Moni, cât și Bianca au încercat s-o liniștească.
De remarcat că în seiful cu pricina se găseau bijuterii din aur galben, aur roz, aur alb, inele cu diamante, coliere și ceasuri de firmă în valoare de aproape 200.000 de euro! Cea mai mare parte a acestora aparținea Monicăi, restul, adică mai puțin de trei sferturi, fiind alcătuit din podoabele Biancăi și ale proprietarei apartamentului, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7605 secunde