Monica Gabor nu-și revine: "O apucă gândurile negre"

348
Monica Gabor nu-și revine:
Cu toate că nu s-a întors în țară pentru a lua parte la parastasul de 40 de zile al mamei ei, Monica Gabor suferă cumplit din cauza pierderii suferite.

Se pare că nici faptul că s-a reîntors la proiectele ei nu o ajută să se abată de la gândurile negre, ceea ce îi îngrijorează foarte tare pe apropiații acesteia, scrie click.ro.

"S-a întors la muncă, dar a lăsat-o mai moale pentru că nu reușește să se concentreze. Încearcă să-și umple timpul cu orice, numai să nu se gândească la mama ei. Are momente când rămâne singură și o apucă gândurile negre, e deprimată. Cât am stat cu ea, în fiecare zi a plâns. Și Ramona e la fel, de fapt toate trei sunt pierdute de durere. Ramona a renunțat la multe proiecte", a declarat Mădălina Apostol, prietena surorilor Gabor, pentru Ring.

"Fetele se roagă în fiecare zi. În casa Monicăi este o lumânare aprinsă non-stop. Poartă doliu, conform datinilor, nu iese nicăieri, a renunțat la multe. Mereu mă întreabă de ce i s-a întâmplat asta mamei ei. Pink e lângă ea necondiționat, la fel și eu. Am încercat să îi explic că acesta e cursul vieții, dar... Cu Irinuca se mai alină, păstrează legătura cu ea atât cât poate. Cel mai bun pansament ar fi fost fetița, dar Iri nu înțelege asta", a mai spus Mădălina Apostol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor, de nerecunoscut
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor pleacă din România
Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a repetat clasa a XI-a
Pagina a fost generata in 3.3426 secunde