Monica Gabor, mesaj emoționant pentru tatăl ei

289
Monica Gabor, mesaj emoționant pentru tatăl ei - monicagabor1369662900-1386866631.jpg
Deși mama ei a murit în urmă cu câteva luni, pe Moni o mistuie dorul de tatăl ei, dar și de surori - Alina, care locuiește în România, și Ramona, care trăiește o viață de lux în Dubai, scrie libertatea.ro.

Totuși, dorul de părintele ei pare să fie cel mai mare, iar Moni a simțit nevoia să posteze un mesaj pe Facebook în care își exprimă dragostea de fiică: "Toate trei fiicele te iubim foarte mult! Alina, Monica & Ramona", a scris Moni, după care a adăugat, pentru a-i face pe fani să îi răspundă: "Voi de cine ați fost mai apropiați? De mamă sau de tată?". Alături, fosta doamnă Columbeanu a postat câteva fotografii, cu ea și cu tatăl ei, una dintre ele având o ramă frumos decorată, ca de Crăciun și pe care a scris Te iubesc.

După moartea Veronicăi Bulai, Emil Gabor, care este foarte sărac și bolnav, a rămas fără sprijin. Asta și pentru că, deși erau despărțiți, mama surorilor Gabor era cea care avea grijă ca fostul ei soț să aibă mâncare și medicamente. După moartea mamei lor, Alina, Monica și Ramona și-au mutat părintele în apartamentul în care a locuit Veronica, pentru ca acesta să locuiască în condiții decente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor, de nerecunoscut
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor pleacă din România
Pagina a fost generata in 1.7503 secunde