Monica Gabor îl regretă pe Irinel

2043
2
Monica Gabor îl regretă pe Irinel - monicolumbeanuirinel-1337355262.jpg
Monica Gabor a mai îndulcit tonul de la o vreme. Aflată în România pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei, Moni a dat de înțeles că regretă despărțirea de omul de afaceri cu care are un copil.

"A fost o relație foarte frumoasă care s-a schimbat între timp. Poate că n-am știut să primesc schimbările care survin în-tr-o relație așa cum ar fi trebuit să o fac. Acum am înțeles că într-o relație pa-siunea scade și crește, iar acest lucru nu ar trebui să fie hotărâtor în terminarea unei relații", a spus Monica Gabor la Kanal D, la emisiunea Cancan TV.

Mai mult, se pare că Irinel nu ar fi un bărbat atât de malefic, cum l-a descris de la divorț încoace: "De fiecare dată când am avut nevoie de ajutor, el a fost acolo. De fiecare dată când am fost atacată, a fost acolo. În timpul căsniciei noastre a fost o relație foarte frumoasă", a mărturisit fosta doamnă Columbeanu.

Comentează știrea

jegoasaosu
9 iunie 2012
normal !

normal ,si cu siguranta ca-l regreta pe iiirrriiiii-ratatul ,pedofilul ! intre astia doi exista o mara diferenta . nu de stare materiala , nu de inaltime . Doar de lungime si grosime !

jegoasaosul
9 iunie 2012

pentru,, MUGET LIBER ,, super blocajul vostru va deranjeaza comentarile mele ??? TRAIASCA P.C.R !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0721 secunde