Monica Gabor a renunțat la silicoane

873
Monica Gabor a renunțat la silicoane - monicagabor1-1349448319.jpg
Când a fost văzută prima dată la brațul lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor impresiona nu doar prin frumusețea ado-lescentină, dar și printr-o pereche de sâni imenși, obținuți în urma unei operațiuni de "siliconare".

Monica Gabor are în America o imagine complet diferită față de cea cu care ne obișnuise în România. Deja nu se mai machiază aproape deloc, îmbracă haine mai puțin provocatoare, pare mai modestă și, potrivit nefiltrat.ro, a renunțat și la silicoanele uriașe pe care le avea pe vremea când era doamna Columbeanu.

Și asta pentru că se pare că iubitului chinez îi place "fața" mai naturală a Monicăi Gabor. Iar asta se poate vedea în cele mai noi imagini cu vedeta: la filmarea reclamei pentru băutura lui Mr. Pink. Îmbrăcată cu o superbă rochie fuchsia, Moni nu mai are decât o "urmă" a bustului deținut cândva.

Cu toate acestea a arătat irezistibil, mai ales că lângă ea a stat unul dintre cei mai sexy bărbați ai cinematografiei hollywoodiene, Max Ryan. Pe Max l-ați putut vedea interpretând rolul unui olandez cuceritor, în filmul "Totul despre sex 2", căruia Samantha nu i-a putut rezista.

Pe lângă Max, Moni se bucură în America de compania altor celebrități precum Kris Jenner, nimeni alta decât mama lui Kim Kardashian, Lary King sau Metta World Peace, un baschetbalist de la L.A. Lakers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Mai 2012
Stire din Monden : Monica Gabor îl regretă pe Irinel
Pagina a fost generata in 0.2256 secunde