MJ a dominat MTV Video Music Awards

301
MJ a dominat MTV Video Music Awards - c938d97fb333d4b1fbf906b760afa29b.jpg
La mai puțin de trei luni după moartea sa, Michael Jackson a dominat ceremonia MTV Video Music Awards, duminică seară la New York, mai multe staruri ale muzicii pop, conduse de Janet Jackson, sora sa, și Madonna aducându-i un omagiu regelui genului, relatează AFP, preluat de Agerpres.
În materie de premii, cântăreața Beyonce a obținut trofeul pentru cel mai bun clip al anului pentru melodia sa "Single Ladies (Put A Ring On It)".
La categoria pop, premiul pentru cel mai bun clip a fost obținut de Britney Spears pentru "Womanizer", iar la categoria rock trofeul i-a revenit trupei Green Day pentru "21 Guns". Premiul pentru cel mai bun clip hip-hop a fost obținut de Eminem pentru "We Made You".
T.I.(& Rihanna) a obținut premiul pentru cel mai bun clip al unui ar-tist pentru "Live Your Life", iar Taylor Swift pentru "You Belong With Me".
Lady Gaga a fost desemnată cea mai bună debutantă pentru "Poker Face".
Însă Michael Jackson, decedat la 50 de ani la 25 iunie, a fost cel care a monopolizat onorurile. Madonna a demarat ceremonia aducându-i un omagiu "unuia dintre cele mai mari talente pe care lumea le-a cunoscut".
Jackson "nu v-a insuflat doar dorința să dansați, ci v-a făcut să credeți că puteți să zburați. L-am abandonat. Noi l-am abandonat și am permis cumva ca această creatură magnifică ce a pus lumea pe foc să alunece către uitare", a declarat cântăreața, estimând că "mulți dintre noi i-au întors spatele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Monden : "Nu meritai premiul!"
Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Monden : Va fi mămică!
Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Stire din Monden : PRO TV nu renunță la Andreea Esca
Pagina a fost generata in 2.3138 secunde