Mituri despre sex

824
Mituri despre sex - sexmituri-1314108979.jpg
Mărimea contează! - NU chiar

Bărbații cu un penis mic ar trebui să se axeze mai mult pe partea de preludiu, de stimulare sexuală. În plus, dacă-și cunoaște foarte bine parte-nera, va folosi exact acele mișcări care să o determine să ajungă la climax, chiar dacă nu are dotările unui actor de filme pentru adulți.

Masturbarea dăunează relației! - NU

De fapt, chiar poate îmbunătăți relația de cuplu. Asta, bineînțeles, dacă nu este împinsă la extrem. "Femeile care nu pot ajunge la orgasm, pot învăța câteva lucruri despre cum să-ți crești singură plăcerea, iar bărbații care suferă de ejaculare precoce își pot controla ejacularea prin masturbare", spune dr. Berman.

Celibatarii au o viață sexuală mai bună - DA și NU

Nu există nici o dovadă certă a acestui lucru. Dacă celibatarii pot considera că au o viață sexuală mulțumitoare doar pentru faptul că pot schimba mai des partenerii, cuplurile căsătorite pot spune că sunt mulțumite din punct de vedere sexual datorită faptului că se bucură de stabilitatea oferită de o relație de cuplu.

Dragostea durează șapte ani! - NU

Dacă ar fi să ne luăm după statistici, cele mai multe divorțuri au loc în preajma aniversării a patru ani de relație. "Explicația antropologică ar fi că oamenii sunt programați să fie monogami în episoade și nu pentru tot restul vieții. Teoretic, cuplurile ar sta împreună până când ar ajunge copiii la vârstă preșcolară, după care, părinții sunt gata să plece în căutarea altor parteneri, pentru a aduce pe lume pui cu alte gene, pentru a contribui la evoluția speciei", spune dr. Berman.

Femeile și bărbații ating maturitatea sexuală la vârste diferite! - DA

Urmașele Evei ating apogeul sexual la 30 de ani. Atunci au încredere în ele, însă, după 35 de ani, atât libidoul, cât și fertilitatea încep să scadă. Bărbații în schimb, fizic sunt gata la 18 ani. Psihologic vorbind, ating maturitatea sexuală după 35 de ani.

Bărbații sunt mai dornici de sex decât femeile - DA

Femeile au un libido scăzut față de bărbați. Dar și urmașii lui Adam experimentează pierderea dorinței după depășirea vârstei de 45 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Fun : Setul de prezervative
Pagina a fost generata in 1.7735 secunde