Mitea nu a vrut să se însoare cu Tonciu!

551
Mitea nu a vrut să se însoare cu Tonciu! - andreeatonciu-1347025588.jpg

O invitație obișnuită, la "Happy Hour" putea să devină, pentru Andreea Tonciu, cea mai fericită zi din viața ei, dar, din păcate, "iubi" a refuzat să o ia de nevastă.


Cătălin Măruță i-a invitat pe Andreea Tonciu și Nicolae Mitea la o emisiune în direct, prilej numai bun de depănat amintiri despre relația lor zbuciumată și plină de certuri și împăcări.
După ce Niki a mărturisit că vrea un copil de la Andreea și că își doresc să întemeieze o familie, Măruță i-a luat prin surprindere, declarând că e gata să le oficieze relația, cu ajutorul unui ofițer de la Starea Civilă, adus direct în platou. Mai mult, le-a oferit celor doi hainele de gală în care să se schimbe pentru ceremonie.
Numai că ceea ce a urmat a fost de-a dreptul supărător pentru Tonciu. Niki a trecut de la confuzie, la cuvinte categorice și a refuzat-o!
"Sunt chiar surprins, nu mă așteptam! Sunt de acord să o iau de soție, dar nu aici, în emisiune! Nu știu, nu am cuvinte! Înainte de a face un așa pas trebuie să te gândești bine, dar nu aici", a spus fotbalistul.
"El vrea, uită-te la fața lui! Nu cred că devenim aici soț și soție, cred că trebuie să mă duc la Sfatul Popular!", a încercat să dreagă busuiocul Andreea, care avea însă ochii plini de lacrimi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2852 secunde