Mihai Mărgineanu își va lansa noul album în cadrul unui concert

647
Mihai Mărgineanu își va lansa noul album în cadrul unui concert - d22ace3cfb8d585d7d667394ecef4e6c.jpg
Cântărețul Mihai Mărgineanu va lansa un nou album, intitulat "Pe sub norii de hârtie", într-un concert care va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, informează casa de discuri Cat Music/ Media Services.
Biletele au fost puse în vânzare la casieria Sălii Palatului, magazinul Muzica, în rețeaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos și online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro și www.eventim.ro. Acestea costă 30, 50, 100 și 150 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.
De curând, Mihai Mărgineanu a lansat un nou videoclip, pentru "Melci, scoici, raci", single ce va fi inclus pe următorul album.
Printre invitații din spectacol se numără Marius Mihalache, Florin Ionescu, Aurelian Temișan, precum și diverși instrumentiști și actori. "Am foarte mulți invitați în cadrul show-ului, astfel încât sper ca fiecare cântecel în parte să reprezinte un moment special chiar și pentru noi. Dar nu vreau să divulg prea multe, pentru că s-ar putea să mai schimbăm pe parcurs diverse chestii. Nu pot transpune cu adevărat în cuvinte ceea ce se va întâmpla în cadrul acestui concert, pentru că nici eu, care le-am pus cap la cap, cu mare atenție la fiecare amănunt, nu pot fi sigur de ce se va întâmpla cu adevărat pe scenă", a spus Mărgineanu.
În exclusivitate, noul album Mihai Mărgineanu se va distribui cu Gazeta Sporturilor de marți, 17 noiembrie, la prețul de 8,99 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Monden : Yann Tiersen concertează la București
Pagina a fost generata in 1.6762 secunde