Mihai Costea s-a mutat la Daniela Crudu

794
1
Mihai Costea s-a mutat la Daniela Crudu - crudu-1322078265.jpg
Relatia dintre "pacatoasa" Daniela Crudu si fotbalistul Mihai Costea evolueaza rapid.

Cei doi amorezi s-au mutat deja impreuna, iar bruneta e mandra nevoie mare de noua ei cucerire. Potrivit ziarului Click, Cruduta l-a convins pe Costea sa se mute la ea, in zona Prelungirea Ghencea, cei doi petrecand nopti fierbinti acasa la sexy asistenta lui Capatos.

Se pare ca din cauza noptilor pierdute in compania iubitei sale, stelistul nu mai da randament pe teren. Si pentru ca in meciul jucat duminica seara, Steaua a pierdut la limita, acest lucru nu i-a picat tocmai bine patronului Gigi Becali, care l-a amenintat pe Mihai Costea, mai in gluma, mai in serios, ca o sa-i faca program de sex.

"L-a paradit de tot. Nu mai joaca nimic de cand sunt impreuna. Ii tremura genunchii. Daca Daniela vrea sa stea mai mult cu el, o sa le fac eu un program, ca Mihaita sa dea mai mult randament pe teren. O sa le spun eu la ce ora sa se vada, cand sa faca sex, iar daca nu o sa fie in forma deloc, o sa-i interzic sa se mai vada cu ea. Sa se iubeasca, sa faca ce vor, dar sa nu piarda noptile prin cluburi", a declarat Gigi Becali recent, la emisiunea lui Dan Capatos.

Comentează știrea

un stelist infocat
24 noiembrie 2011
orice in afara de fotbal

Mai bine s-ar tine de fotbal papagalul prost sint facute contractele sa nu poti arde lichelele astea cind isi bat joc de faima echipei si de specttatori.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Inna este agresată de iubitul ei
Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Ce pasiuni are Raluca Arvat
Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Ce recomandări fashion face Andreea Raicu
Pagina a fost generata in 1.743 secunde