Mihai Albu, despre o nouă căsătorie

263
2
Mihai Albu, despre o nouă căsătorie - mihaiiuliaalbu-1435494693.jpg
Mihai Albu a divorțat de soția sa, Iulia Albu, în urmă cu doi ani și chiar dacă nu s-a recăsătorit deocamdată, ia în calcul această posibilitate.

"Dacă îmi doresc să mă recăsătoresc?... N-aș vrea să rămân singur, dar, deocamdată, prioritățile mele sunt fetița mea și profesia", a declarat Mihai Albu pentru "ring".


Cât despre o eventuală împăcare cu Iulia Albu, Mihai susține că mama lui este una dintre susținătoarele acestei idei.

"N-am niciun plan, am mult de lucru și sper să fie la fel în continuare. Profesional, lucrurile vin oarecum de la sine dacă sunt serios. Pe plan personal... nu prea mai am timp. Mă ocup de fetița mea cât pot de mult. Mama mea vrea binele copilului, adică să stea lângă ambii părinți, mai mult nu se bagă. Sunt matur, am 53 de ani, nu mă poate influența în niciun caz mama", a mai spus Mihai Albu.



Comentează știrea

aa
29 iunie 2015
aaa

_/﹋_ (҂`_´)

Vio
29 iunie 2015
Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6462 secunde