Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU cu presa austriacă

593
Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU cu presa austriacă - 1213photo3f1f64ec0aa-1437490872.jpg
Mihaela Rădulescu este foc și pară pe o publicație austriacă și pe un anumit jurnalist, care a jignit-o recent într-un articol.
Vedeta spune că i s-a adus atingere imaginii ei, dar mai ales a iubitui ei, Felix Baumgartner, care ar fi fost de fapt ținta unei glume proaste apărute în respectivul ziar din Salzburg.


"O scrisoare deschisă pentru anumiți jurnaliști austrieci. Și o veche zicală de la bunica mea: nu poți să numești bătrână o femeie, până nu ți-ai rupt dinții mușcând-o de fund. Așa că mai bine pupați-mi fundul sexy", a scris Răduleasca pe o rețea de socializare, invitâdu-i pe amicii ei virtuali să citească un articol în care îl face cu ou și cu oțet pe jurnalist.


Iată un fragment din atacul virulent al Răduleacăi, care apără onoarea iubitului ei:


"Știu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedetă TV. Dar, în țara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde niște ziare proaste. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner și când spuneți prostii despre mine, fără nici un motiv, vreți doar să îl răniți pe Felix (...).
Dacă îți insultați pe el sau pe iubita lui sau familia, în propria lui țară, poate următoare mișcare logică a lui Felix ar fi să nu mai participe la nici un eveniment în Austria. Și o să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst), care a un super erou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austra pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați. (...)
Pentru cei care nu știu de ce am scris asta, iată explicația. Într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul Felix și Bătrâna, în timp ce în fotografie suntem eu și el, în fața celebrului avion Dornier, numit Bătrâna. Desigur titlul a fost o glumă proastă a unui așa-zis jurnalist - chiar și fiul meu face glume mai bune, la 11 ani, și cu singuranță nu ar râde de vârsta unei femei, l-am crescut bine, să respecte femeiele, indiferent de vârstă sau aspect fizic.


Sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4861 secunde