Mihaela Rădulescu: "E o boală, o demență"

734
2
Mihaela Rădulescu:
După ce Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă la Teo Show, că violența ar fi stat la originea divorțului ei de Ștefan Bănică, în prim-plan a fost readus un subiect îndelung discutat în urmă cu ceva timp: agresivitatea artistului față de partenerele sale. Una dintre cele despre care se spune că ar fi avut de suferit de pe urma violenței verbale a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei este și Mihaela Rădulescu. Cei doi au fost căsătoriți numai doi ani, ei divorțând după ce Mihaela ar fi aflat că a înșelat-o. Despre violența din familia pe care o forma alături de artist nu a declarat niciodată nimic în mod explicit, însă a lăsat să se înțeleagă că nici ea nu a fost ocolită de accesele de furie ale acestuia. Într-o declarație acordată, în urmă cu trei luni, emisiunii Un Show Păcătos, Mihaela Rădu-lescu a vorbit despre violența domestică, poziția ei fiind una tranșantă: "Toți ăștia care au dat o dată o palmă sau un pumn în ochii unei femei, o să o facă și a doua oară, și a treia oară. Oricum ar face, oricât de multă suferință să spunem, ar vedea și ar înregistra. (...) E o boală, o demență ! La primul semn, cel mai mic de violență, să fugă de lângă omul ăla, să se ducă oriunde pe lumea asta și să nu trăiască cu această frică! Toți bărbații ăștia care-și bat femeile, le mai și înjură, le mai și umilesc; aceasta este forma lor de bărbăție cea mai jalnică posibilă, cea mai sinistră. Așa ceva nu poți șterge niciodată, nici din mintea unui copil, dar nici din mintea unei femei!", a spus atunci Mihaela Rădulescu, informează libertatea.ro.

Comentează știrea

admirator
19 septembrie 2013
nu-l agreez pe St.Banica

Nu stiu de ce, dar nu mi-a placut niciodata. Totusi, este ciudat ca nici una din partenerele lui nu s-a plins de violenta lui (fizica sau psihica) in timpul cat traia cu el. Si nici una nu s-a despartit -oficial- din cauza violentei. E posibil sa fie la mijloc ranchiuna tipic feminina a celor care au fost pacalite. Sau care nu l-au putut manipula. In ceea ce priveste afirmatia ca cine loveste odata o femeie o va face din nou, nu e decat dovada de primitivism in gandire. Stiu foarte multi barbati care au lovit o femeie (din varii motive; in general la nervi, provocati) si care nu au repetat gestul. Nici cu cea lovita, nici cu altele. Dar aceasta teza e mult folosita de extrema dreapta: gena hotiilor sau violentei, imposibilitatea reabilitarii unuia care a gresit (va comite mereu infractiunea respectiva... sau altele), excluderea vinovatilor (definitiva) din societate -executii capitale, deportari, ostracizari etc.-. Erau la moda in sec. XIX-XX. Prima jumatate. Stanga, din care face parte si miscarea feminista, are cu totul alte mentalitati. Sa intelegem ca Raduleasca nu stie teorie? Sau ca judeca subiectiv? Afirmatia este adevarata in cazul ursilor sau cainilor. Daca au muscat odata si au dat de gustul sangelui, nu se vor mai opri niciodata. (Aviz maidanezofililor.) Dar nu la oameni. Sau feminismul extremist este revansard, ilogic si intratabil? Mai degraba asta...

profu
19 septembrie 2013
definitie:

dementa= cu pierderea memoriei; ca sa citam gluma aia celebra:"Il cunosti pe neamtul ala (Alzheimer) care iti ascunde lucrurile?" Dementa nu are nimic comun cu violenta. Poate cu alte calitati ale barbatilor. Citam din folclor:"Femeile din Maramu' sunt la spalat rufe, la rau. Intre ele, discuta ca fetele: -Tu Leantzo, de cate ori te... barbatul? -No, de 3-4 ori pe saptamina! -Hihihi, hahaha! -Tu Floareo, de cate ori te... barbatul? -No, in fiecare seara! -Hihihi, hahaha! -Da' tu, Mario, de cate ori te... barbatul? -Din ora in ora... -Tulai Doamne! Fost-ai la doftor? -Fost. -Si ce-o zis? -Ca-i sanatos tun, da' n-are tinere de minte.... " Adica sotul Mariei era dement... Si daca tot am deschis subiectul cu discutia fetelor la rau, sa va mai spun unul: "-Tu, Leantzo, cat o are barbatu'tau? -No, 17 cm. -Hohoho-hahaha. -Floareo, al tau cat o are? -Numa' 15 cm. -Hahahahaha... -Da' al tau, Marie cat o are? - 9... -Hihihihihi -"Fi", nu "hi", proastelor!" Se pare ca la barbati, dotarea excelenta afecteaza tinerea de minte... In rest, ca om trecut prin viata, va spun ca daca Raduleasca e de acord cu Marin, ceva pute. Rau!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.605 secunde