Mihaela Rădulescu, despre motivul despărțirii de Dani Oțil

3979
3
Mihaela Rădulescu, despre motivul despărțirii de Dani Oțil - mihaelaradulescusidaniotil-1379873888.jpg
Vestea că Mihaela Rădulescu s-a despărțit de Dani Oțil a căzut ca o bombă în showbizul românesc, însă nici unul dintre protagoniști nu a dorit să vorbească despre acest moment. Pe contul ei de Facebook, Mihaela Rădulescu a scris, în miez de noapte, câteva lucruri, care lămuresc, într-un mod subtil, neconcordanțele care au dus la separarea de iubitul ei. 

"În viață, ne par multe iubiri....imposibile, pentru că ne împiedicăm ba de idei preconcepute, ba de gura lumii, ba de temerile noastre sau ale celuilalt...", scrie libertatea.ro.

Mihaela și Dani au fost împreună aproape cinci ani. S-au cuplat în toamna lui 2008, după divorțul ei de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. 

Pe atunci, multă lume nu le-a dat viață lungă împreună, din pricina diferenței de vârstă: ea este cu 11 ani mai mare decât el. Există o serie de speculații în presa mondenă potrivit cărora adevăratul motiv al rupturii dintre cele două vedete ar fi dorința lui Dani de a se căsători cu Mihaela, reciproca nefiind valabilă.

Comentează știrea

admirator
23 septembrie 2013
nu inteleg

de ce va bagati in viata personala a oamenilor!

noni
23 septembrie 2013
simplu

Pentru ca atunci cand lor nu le convine, se ascund in spatele faptului ca au si ei dreptul la o viata privata, cand vor faima si bani, se folosesc de presa ca sa le obtina. Deci cand le e bine, e bine ca sunt mediatizati, cand nu le convine, e viata privata. Si cu sula in fund si cu sufletul in rai !! Sa se bage si sa ii zgandare pana le crapa ochii pt ca si ei m-au zgandarit pe mine la televizor in toti anii trecuti, desi poate la mine acasa, in privat, nu ii vroiam pe toate canalele TV...

anna
24 septembrie 2013
otil

baiatul acesta bun in viitor va avea o sotie care sa ii faca niste copii frumosi. nu ii strica experienta de viata, deocamdata i se pare ca viata fara ea nu are rost , dar ii va trece . toate trec. si parintii lui asteapta probabil sa tina in brate un nepotel . mult noroc , baiatule

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4763 secunde