Mesajul emoționant al fiicei Andreei Marin, pentru Tuncay Ozturk

699
Mesajul emoționant al fiicei Andreei Marin, pentru Tuncay Ozturk - rtemagiccandreeamarinvioleta1jpg-1386516893.jpg
Fizioterapeutul turc, care a trecut recent prin momente dificile după ce a fost operat la mână, se bucură de toată susținerea din partea noii sale familii. Alături lui Tuncay Ozturk i-au stat logodnica, Andreea Marin, dar și fiica acesteia, Violeta.  


Fetița i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul unui desen. Violeta a așternut pe o foaie de hârtie mai multe inimioare pe care le-a colorat și i-a scris noului partener din viața Andreei Marin că îl iubește.


În fața unor asemenea declarații, fizioterapeutul și-a găsit  cu greu cuvintele. Iubitul prezentatoarei tv a postat desenul pe pagina lui de Facebook și le-a mărturosot pritenilor ce a simțit când a primit un asemenea cadou.


"O declarație de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viața mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată... sau poarta spre iubirea adevărată... O declarație de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio îndoială. Cred că logodnica mea va fi cea mai mare susținătoare a acestei relații... Cred ca acesta este și un mesaj prin care îmi spune că este pregătită ca noi să intrăm într-o altă etapă", a scris Tuncay Ozturk la descrierea fotografiei, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Noiembrie 2013
Stire din Economie : INS are pagină de Facebook!
Pagina a fost generata in 1.9348 secunde