Medicul rupe tăcerea despre sarcina Biancăi Drăgușanu

1681
1
Medicul rupe tăcerea  despre sarcina Biancăi Drăgușanu - dragusanu-1383140020.jpg
Un ginecolog consultat de ziarulring.ro aruncă bomba în legătură cu sarcina Biancăi Drăgușanu. Specialistul susține că anestezia generală afectează fătul și că niciun chirurg nu ar fi operat o femeie.

"Niciun chirurg din lume nu ar fi operat o gravidă. Dacă intervenția se realizează cu anestezie generală și pacientei i se fac înainte analize de sânge și radiografie, ori sarcina apare la analize, ori ea declară, pe propria răspundere, că nu este însărcinată. Substanțele folosite la anestezia generală intră în sângele pacientei și, dacă este gravidă, ajung și la făt. În plus, anestezia generală produce și o depresie respiratorie. Din aceste motive, la cezariană bebelușul este scos rapid din uter. Dacă o gravidă este operată cu anestezie generală și păstrează sarcina, fătul poate avea malformații. Este mai puțin probabil să avorteze spontan, însă există și riscul ca sarcina să se oprească din evoluție", explică un renumit ginecolog, manager al unei clinici private.

După ce presa a aflat faptul că Bianca Drăgușanu a făcut avort, sâmbătă, la scurt timp de la operația la picior, au apărut speculații legate de faptul că întreruperea de sarcină a vedetei ar fi doar o mișcare de imagine, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Liviu Chilian
31 octombrie 2013
Tara minora, tara de sekaturi!(Octavian Goga, poetul patimirii noastre)

Motto: "Ca ca Rromarlanu nu'i niciunu', unu'i toti si toti sunt unu'(proverb) --- De 24 de ani merdia si muierile Nebunistaneze...isterice urla ceva de Ceausescu, interzicerea avorturilor in epoka si moartea catorva muieri zalude ce au mierlit din cauza avortului empiric. Un Greco-Tzigan diliu din Iasi, din familia autopsierului Moungious, a facut si un film pe subiect. Dar, nimeni nu mai face caz de cei 14 milioane de fetusi UCISI si aruncati la canal, de catre muierile-zalude Rromarlance si "medici", din '990 pana azi. Indignarea mea a fost totala cand am citit primul titlu legat de CRIMA comisa de o patzakina SINTETICA ce face valuri in fauna-strecheata dorobanteana din Tampitopole. Mi'am zis, d'le, Nebunsitanezii'astia chiar au innebunit cu totu', daca au ajuns sa faca publicitate unui avort-crima comis de o Tziganca-Bulgaroaica. Iata ca mai sunt, totusi, oameni rationali in Rromarlania: "30 October, 20:24. Dr Freud - Pe vremea guvernului Nastase am spus ca mai rau nu se poate si m-am inselat amarnic. Dar fiecare popor isi are guvernantii pe care-i merita. LA UBB Cluj s-a descoperit un procedeu de creare a sangelui artificial, cu inestimabile posibilitati de salvare a milioane de oameni, dar la TV sunt doar "mese rotunde si patrate" despre ce si cum a avortat sau nu ceva Bianca Dragusanu." --- Nebunistanezi-gnomi blestemati! Sub dictatura(deja) Gaborului-infantil Poanta, secretetii sereisto-siesti si jandarmii VA TERORIZEAZA cu...munitie de razboi pe teava kalasnikovului(vezi declaratia unui bou-jandarm ca CRIMINALII aveau munitie de razboi pe teava, cand s'au dus sa'i lege pe taranii din Pungesti ce demonstrau pentru pace si liste pe pamantul lor)!, si asta in timp ce borfasii si gainarii de rand iata cum trateaza....Femeia Romana(obsesia Anei Pauker, cea mai sangeroasa Zsidanca-bolsevica, intre anii 1945-1954): http://www.mediafax.ro/externe/retea-de-proxenetism-care-exploata-200-de-femei-majoritatea-romance-anihilata-in-spania-11563534

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7746 secunde