Medicul rupe tăcerea despre sarcina Biancăi Drăgușanu

Miercuri, 30 Octombrie 2013, 15:33
1647

Articole recomandate

Un ginecolog consultat de ziarulring.ro aruncă bomba în legătură cu sarcina Biancăi Drăgușanu. Specialistul susține că anestezia generală afectează fătul și că niciun chirurg nu ar fi operat o femeie.

"Niciun chirurg din lume nu ar fi operat o gravidă. Dacă intervenția se realizează cu anestezie generală și pacientei i se fac înainte analize de sânge și radiografie, ori sarcina apare la analize, ori ea declară, pe propria răspundere, că nu este însărcinată. Substanțele folosite la anestezia generală intră în sângele pacientei și, dacă este gravidă, ajung și la făt. În plus, anestezia generală produce și o depresie respiratorie. Din aceste motive, la cezariană bebelușul este scos rapid din uter. Dacă o gravidă este operată cu anestezie generală și păstrează sarcina, fătul poate avea malformații. Este mai puțin probabil să avorteze spontan, însă există și riscul ca sarcina să se oprească din evoluție", explică un renumit ginecolog, manager al unei clinici private.

După ce presa a aflat faptul că Bianca Drăgușanu a făcut avort, sâmbătă, la scurt timp de la operația la picior, au apărut speculații legate de faptul că întreruperea de sarcină a vedetei ar fi doar o mișcare de imagine, scrie libertatea.ro. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.2516 secunde