Marius Moga, din nou îndrăgostit: "Sunt foarte fericit. Bianca e intuitivă, creativă și frumoasă foc"

233
1
Marius Moga, din nou îndrăgostit:
Marius Moga este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, corespondentul Pro TV Bianca Lăpuște. Deși au o relație la distanță, artistul recunoaște că nu ar putea să o înșele deoarece este "intuitivă".

Marius Moga (32 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Lăpuște (20 de ani) de mai bine de o jumătate de an. Cei doi îndrăgostiți au petrecut de curând o vacanță de neuitat în SUA. Deoarece el își compune melodiile mai mult acolo, iar ea studiază științele politice la Cluj- Napoca, orașul ei natal, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire la distanță. Cu toate acestea, Marius Moga nu s-ar gândi în ruptul capului să își înșele partenera, pentru că aceasta este... intuitivă.

"Sunt foarte fericit. Bianca e intuitivă, creativă și frumoasă foc, are ochii albaștri. Ne-am plimbat împreună în SUA și am petrecut o vacanță plăcută. Dacă m-aș fi dus singur, aș fi muncit întruna, așa, dacă am mers cu Bianca, ne-am plimbat cu mașina pe Coasta de Vest. Când ai o muză, viața e altfel", a mărturisit Marius Moga pentru ziarul Ring.

Cât despre muzică, Marius Moga mărturisește că acele locuri îl inspiră: "Am câțiva prieteni în SUA și toți sunt muzicieni, că altceva nu prea fac. Am mai încercat niște hike-uri, adică să mă trezesc dimineața, să-mi iau adidașii, echipamentul sportiv și să mă cațăr pe dealurile din Los Angeles, unde priveliștea e inspirațională: un oraș cu milioane de oameni care colcăie doar între filme, albume, reclame și emisiuni TV. Orice ospătar pe care îl întrebi cum a ajuns din Chicago în LA îți va spune că, de fapt, e actor, orice chelneriță e actriță. Își iau un job de zi ca să adune bani pentru a continua să lupte pentru pasiunea lor", a adăugat Moga pentru aceeași sursă, scrie click.ro.

Comentează știrea

simion
30 septembrie 2014
bani pe net

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0692 secunde