Maria Sharapova: "Ăsta a fost mereu motto-ul meu în viață"

275
1
Maria Sharapova:
Frumoasa Maria Sharpova ar putea fi idealul oricui de femeie, stilul noncomformist dându-i acesteia un aer și mai sexy decât este deja. 


Rusoaica trăiește viața pe care și-o dorește. "Nu știu să dansez foarte bine și n-am avut timp să învăț să gătesc. Sunt însă gurmandă și mi-ar plăcea să mă descurc, într-o zi, în bucătărie. Mai ales că, atunci când voi avea copii, vreau să gătesc pentru ei", a povestit tenismena pentru Yahoo Beauty.

Cât despre succesul din carieră, Sharapova a spus: "Cu cât vei munci mai greu, cu atât mai mult o să ai noroc. Asta a fost mereu motto-ul meu în viață. Chiar cred că îți faci norocul cu mâna ta. Uneori, ți se întâmplă ceva și spui: Ce noroc am avut!. Apoi însă, după ce te gândești mai bine, realizezi că ai muncit pentru acel noroc și te-a surprins doar momentul în care ai beneficiat de el".




Comentează știrea

elena
21 noiembrie 2014
job

Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa. Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Tenis: Cum arată podiumul WTA, azi
Pagina a fost generata in 2.255 secunde