Marcel Toader o atacă pe fosta soție: "E o hoață"

234
Marcel Toader o atacă pe fosta soție:
După o perioadă de liniște, venită în urma botezului la care au fost nași, Gabriela Cristea și Marcel Toader au dezgropat din nou securea războiului.

Acum, fostul soț al prezentatoarei TV o acuză pe aceasta de hoție.

Gabriela Cristea a mers cu câteva zile în urmă la fostul soț acasă pentru a-și recupera niște bijuterii de valoare, informează RTV, care mai spune că Toader pretinde că aceasta a luat, fără voia lui, un obiect drag. "Ea când a mers atunci la mine nu a luat doar lucruri care îi aparțineau. A luat și ceva drag mie. I-am dat SMS și i-am cerut să le aducă înapoi cât mai curând", a spus Marcel Toader.

Până la pronunțarea divorțului celor doi mai este foarte puțin, iar Marcel Toader susține sus și tare că abia așteaptă ca problemele dintre el și fosta sa soție să se termine, odată cu divorțul. De asemenea, el a mărturisit, la Acces Direct, că primul lucru pe care îl va face după acest moment va fi să petreacă.

La polul opus, Gabi Cristea este puternic marcată de această despărțire, iar efectele s-au simțit mai ales asupra carierei.

Într-un interviu pentru Tv Satelit, fosta prezentatoare TV a dezvăluit faptul că așteaptă ca divorțul ei să se finalizeze pentru a putea lua în calcul toate propunerile care i s-au făcut de întoarcere în televiziune, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6582 secunde