Mandinga și-a lansat noul album la Mamaia

525
Mandinga și-a lansat  noul album la Mamaia - mandinga-1341583925.jpg
Trupa Mandinga a prezentat în premieră vineri dimineață, într-o populară emisiune TV, două piese de pe noul album "Club De Mandinga", "Colours" și "Papi Chulo", pentru ca apoi seara să-și lanseze oficial pe litoral albumul.

"Club de Mandinga" cuprinde 12 piese originale, un bonus track constând într-un remix spectaculos al piesei "Zaleilah" și trei piese "back to basics".

După ce "Donde" s-a lansat în 2008 în stil mare în Trenul Regal, în direct în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", anul acesta Mandinga a găsit un nou mod inedit de a le prezenta fanilor albumul "Club de Mandinga"". Dimineața, în direct la TV, în emisiunea care le-a purtat noroc în urmă cu patru ani, cei șapte membri Mandinga au adus "Club de Mandinga". Seara, petrecerea de lansare s-a mutat într-un car alegoric la Mamaia Club Parade. Mandinga a urcat în carul Summer Crush de unde a răsunat hitul Eurovision 2012 "Zaleilah", primul extras pe single de pe noul album "Club de Mandinga". După o defilare la cel mai important carnaval românesc, fanii Mandinga au avut ocazia să danseze pe viitoarele hituri Mandinga de pe "Club de Mandinga" în Summer Crush din Mamaia.

"Mandinga is playing happiness! Este ceea ce vrem să simțiți cu fiecare din cele 12 piese noi de pe albumul Club de Mandinga. Ne bucurăm să avem parte de atâția fani minunați în România și în afara țării și vrem să vă mulțumim pentru energia cu care ne încărcăm reciproc. Abia așteptăm să ne ascultați albumul și să ne spuneți pe Facebook sau pe mandinga.ro cum vi se par noile noastre piese", declară Elena, solista Mandinga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde