Mandinga a trecut pe lângă o tragedie la Eurovision

377
Mandinga a trecut pe lângă o tragedie la Eurovision - mandinga-1338470812.jpg
Reprezentanții guvernului din Azerbaidjan au dezvăluit, ieri, că forțele de securitate au dejucat un atac terorist care îi viza pe concurenții și spectatorii prezenți la finala concursului Eurovision,

"Principalul obiectiv al grupului de teroriști era să producă atentate pe durata festivalului de muzică găzduit de Baku. 40 de suspecți au fost arestați cu câteva zile înaintea concursului", a de-clarat ministrul securității naționale din Azerbaidjan, citat de cotidianul The Sun.

Potrivit acestuia, teroriștii proveneau din Daghestan, republică autonomă în cadrul Federației Ruse, și intenționau să arunce în aer mai multe autoturisme ticsite cu substanțe explozive din imediata apropiere a Crystall Hall, sala în care a avut loc Eurovisionul.

În plus, aceștia își achiziționaseră mai multe bilete la spectacol și plănuiseră să pătrundă cu forța în clădirea care găzduia evenimentul și să comite acte teroriste în timpul finalei la sfârșitul căreia trupa Mandinga, reprezentanta României, a ocupat locul 12.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7057 secunde