Mai multe ştiri online:

Mama Valentinei Pelinel a dat lovitura la LOTO

Ştire online publicată Marţi, 29 Aprilie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
După o veste rea vine și una bună. De asta a avut parte mama Valetinei Pelinel, Georgeta, în această lună.  Dacă pe 7 aprilie, ginerele ei a anunțat că mariajul cu Valentina s-a încheiat, acum femeia a aflat că a pus mâna pe un câștig de 10.000 de lei, la jocurile de noroc.


Numele Georgetei Pelinel apare pe lista câștigătorilor la Loteria Sărbătorilor de Paște, la tragerea taloanelor portocalii, unde s-a putut participa cu un bilet de numai 2,5 lei. Contactată de reporterii Click!, Georgeta Pelinel nu a negat, dar nici nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.798 secunde