Mama Deliei dă din casă: "Te-am drogat de mică!"

340
Mama Deliei dă din casă:
Gina Matache, mama Deliei, a trăit emoții la fel de mari ca ale celebrei sale fiice, care a împlinit 35 de ani. Cântăreața de muzică populară și-a amintit totodată și momentele cumplite prin care a trecut cu ani în urmă, când a adus-o pe lume pe artistă, travaliul fiind extrem de dificil.

Într-un moment de sinceritate și cu zâmbetul pe buze, Gina Matache a declarat că venirea pe lume a Deliei nu a fost una tocmai plăcută.

"Am adus-o pe lume pe Delia cu durere mare. M-a chinuit foarte mult și n-am putut să mă bucur. A fost frumos, dar… Delia, m-ai chinuit, nu te supăra! N-am mai avut putere să o văd. În secunda aia, din cauza durerii, am fost inconștientă. Am văzut-o târziu. Mai mult, mi-am amintit că, în timp ce îmi dădeau anumite medicamente, ca să-mi declanșeze travaliul, îmi dădeau și câte o cană cu bere, cu ricin și lămâie. Ăsta era tratamentul atunci. Te-am drogat de mică, Delia!", a declarat Gina Matache.

Replica Deliei a fost de-a dreptul savuroasă. "Mamă, nu mai da din casă. Vreau să rămân cu amintirile astea", a spus artista, citată de click.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Martie 2015
Stire din Monden : "Delia a fost profesoara mea de sex!"
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Monden : Ce colecționează Delia: Am peste 600
Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Delia Matache, în Mamaia
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Delia, super show
Pagina a fost generata in 2.0503 secunde