€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Mama Deliei dă din casă: "Te-am drogat de mică!"

Ştire online publicată Joi, 09 Februarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Gina Matache, mama Deliei, a trăit emoții la fel de mari ca ale celebrei sale fiice, care a împlinit 35 de ani. Cântăreața de muzică populară și-a amintit totodată și momentele cumplite prin care a trecut cu ani în urmă, când a adus-o pe lume pe artistă, travaliul fiind extrem de dificil.

Într-un moment de sinceritate și cu zâmbetul pe buze, Gina Matache a declarat că venirea pe lume a Deliei nu a fost una tocmai plăcută.

„Am adus-o pe lume pe Delia cu durere mare. M-a chinuit foarte mult și n-am putut să mă bucur. A fost frumos, dar… Delia, m-ai chinuit, nu te supăra! N-am mai avut putere să o văd. În secunda aia, din cauza durerii, am fost inconștientă. Am văzut-o târziu. Mai mult, mi-am amintit că, în timp ce îmi dădeau anumite medicamente, ca să-mi declanșeze travaliul, îmi dădeau și câte o cană cu bere, cu ricin și lămâie. Ăsta era tratamentul atunci. Te-am drogat de mică, Delia!”, a declarat Gina Matache.

Replica Deliei a fost de-a dreptul savuroasă. „Mamă, nu mai da din casă. Vreau să rămân cu amintirile astea”, a spus artista, citată de click.ro. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7911 secunde