Madonna, sexy la 53 de ani. Vedeta apare doar în lenjerie intimă în noul videoclip – VIDEO

840
2
Madonna, sexy la 53 de ani. Vedeta apare doar în lenjerie intimă în noul videoclip – VIDEO - madonna-1330420491.jpg
Madonna apare în ipostaze provocatoare pe coperta noului ei single, "Girl Gone Wild", vedeta pozând în lenjerie intimă cu un sutien extrem de decupat.

Vedeta în vâstă de 53 de ani apare pe coperta noului ei single, "Girl Gone Wild", îmbrăcată cu un sutien din dantelă, în formă de triunghi, care lasă la vedere aproape tot sânul.

În videoclipul apărut pe canalul oficial de Youtube al artistei, Madonna apare în fotografii provocatoare, pozând în lenjerie intimă, în timp ce peste imagini rulează versurile piesei.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită și "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este și cel mai bine vândută cântăreață a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.



Comentează știrea

cici
28 februarie 2012
mda

ce minuni se pot face cu photoshop

mihai
5 martie 2012
madonna

esti si proasta, pai nu ai vazut-o la superbowl live? nu arata la fel? ce photoshop visezi? vai de capul vostru de pitipoance

Răspuns la: mda
Adăugat de : cici, 28 februarie 2012
ce minuni se pot face cu photoshop

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Monden : Ce nu fac părinții de dragul copiilor
Pagina a fost generata in 3.1738 secunde