Madonna, complet goală la 56 de ani

Duminică, 05 Aprilie 2015, 12:20
178
Cântăreața americană Madonna a publicat o fotografie nud pe contul ei de Instagram pentru a protesta față de "ipocrizia rețelelor de socializare", informează site-ul elle.fr.

Potrivit presei americane, noua fotografie face parte din campania mondială de promovare a celui mai recent album al artistei americane, informează Mediafax. După ce a fost parodiată pentru o fotografie care o prezenta pe vedetă în timpul semnării unui contract, cântăreața, în vârstă de 56 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care pozează complet goală.


"De ce ar fi posibil să îți arăți fesele, dar nu și sânii? Poți să te îneci în ipocrizia rețelelor de socializare", afirmă cântăreața americană în textul care însoțește acea imagine. Mesajul ei a fost urmat de hashtag-urile "Artă pentru libertate", "Unapologetic Bitch" și "Rebel Heart" - cel din urmă fiind de altfel titlul celui mai recent album al ei. Pentru a-și nuanța și mai mult afirmația, Madonna și-a "acoperit" sânii din acea fotografie de pe Instagram cu o bandă neagră.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.063 secunde